Entoni Hopkins u nešto drugačijem izdanju: Glumac u devetoj deceniji zaigrao uz ritam rumbe poput mladića

Olja Jelić Vesti 14.11.2023 19:06 0

Entoni Hopkins iznenadio je fanove snimkom iz kuhinje dok kuva i pleše uz ritmove rumbe

Entoni Hopkins

Printscreen/TikTok

On je jedan od najpoznatijih britanskih glumaca svih vremena, poznat po svojim vrhunskim ulogama. U nedelju, dok je kuvao u svojoj kuhinji, Entoni Hopkins je pokazao svetliju stranu svoje ličnosti igrajući rumbu u video snimku koji je podeljen na njegovom Instagram i TikTok profilu.

Poznati glumac je dok je pripremao hranu počeo da igra u ritmu. Bio je veoma skoncentrisan s obzirom da su mu oči ponekad bile zatvorene i činilo se da ga muzika i tekstovi preplavljuju tokom njegovog plesa.

 

@anthonyhopkins

Hey goomba do you like how I dance the rumba…? Sunday vibe 🍕🍝 ♬ original sound - Anthony Hopkins

 

Prvobitno je igrao u levu stranu, a potom je dvostruki dobitnik Oskara, promenio smer dok je stigao do rerne, a zatim nastavio da igra nekoliko koraka udesno. Čini se kao da je Hopkins počeo da priprema i kuva italijansko jelo, sudeći po sastojcima koji su stajali na kuhinjskom stolu. 

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading