Di Kaprio bivšoj zabranio ulaz na rođendansku zabavu: Jadna manekenka 'poljubila vrata', evo šta je naredio obezbeđenju

Slobodanka Ćorić Vesti 13.11.2023 17:02 0

Iako je slavljenik uspeo da izbegne fotografe, potvrđeno je da je na proslavi bila i njegova nova devojka Vitorija Cereti

Kameron Diaz

Foto: AP

Glumac Leonardo Dikaprio proslavio je u subotu 49. rođendan, prenosi Dejli mejl. Na rođendanskoj zabavi pojavile su se mnoge filmske i muzičke zvezde iz Holivuda, pa čak i poznate ličnosti iz sveta rijalitija. Jedna od njih bila je i Kim Kardašijan, koja je viđena kako izlazi sa žurke u crnoj odeći bez rukava sa besprekorno negovanim licem. Iako je slavljenik uspeo da izbegne fotografe, potvrđeno je da je na proslavi bila i njegova nova devojka Vitorija Cereti.

 "Bili su nežni jedno prema drugom, ljubili se cele noći", rekao je izvor. Slavile su i zvezde filma „Gučijeva kuća” Lejdi Gaga i Salma Hajek, a fotografi su uhvatili Krisa Roka kako odlazi sa žurke u istom automobilu sa glumicom i bivšom devojkom Harija Stajlsa, Olivijom Vajld. Pre veze sa bivšim pevačem One Direction, koji je sada u vezi sa glumicom Tejlor Rasel, bila je u vezi sa glumcem Džejsonom Sudeikisom, sa kojim ima devetogodišnjeg sina Otisa i sedmogodišnju ćerku, Daisi.

Bijonse, Džej Zi, Kejt Bekinsejl, Rita Ora, Snup Dog su takođe bili prisutni, a Zoi Saldana sa suprugom Markom Peregom došla je nakon pojavljivanja na Babi2Babi gala. Verenici Zoi Kravic i Čening Tejtum, Kejsi Aflek, Kejli Kauen, Emil Hirš... 

Čini se da su se svi zabavili, u jednom trenutku su čak i podigli glumca i nosili ga po sobi. Proslava je trajala do 4 sata ujutru. Međutim, nisu svi mogli da se pridruže zabavi, pa je glumčevoj bivšoj devojci Viktoriji Lamas odbijen ulazak na događaj.

manekenka

Profimedia

 

Iako Dikaprio ima reputaciju da izlazi samo sa ženama mlađim od 25 godina, njegov trenutni izabranik će sledećeg juna napuniti 26 godina. Navodno, Lamas nije mogao da uđe jer nije bila pozvana, a obezbeđenje je striktno pratilo spisak gostiju.

Italijanska manekenka i zvezda „Titanika” prvi put su zajedno viđeni u avgustu u Santa Barbari u Kaliforniji, a njihova romansa je potvrđena početkom septembra kada su plesali i ljubili se na Ibici.

„Ona ima sve kvalitete koje on traži u partnerki“, rekao je izvor i dodao da se sada isključivo zabavlja sa njom. DiKaprio se trenutno može videti u filmu Ubice cvetnog meseca Martina Skorsezea, zasnovanom na istoimenoj knjizi Dejvida Grana iz 2017. Ovo je šesta saradnja između glumca i Skorsezea, a ovoga puta radnja je fokusirana na istragu FBI-ja o ubistvima Indijanaca Osage u Oklahomi 1920-ih.
 

Komentari (0)
Loading