Sve oči bile su uprte u nju: Britanska manekenka Rouzi Hantington Vajtli u zanosnoj toaleti, a ovaj detalj je privukao najviše pažnje

Olja Jelić Vesti 11.11.2023 15:40 0

Navikli smo da je viđamo u savršenim izdanjima, ali u ovoj neobičnoj i elegantnoj kreaciji je zaista neodoljiva.

Rouzi Hantigton Vajtli

Profimedia

Navikli smo da je viđamo u savršenim izdanjima, ali u ovoj neobičnoj i elegantnoj kreaciji je zaista neodoljiva.

Britanska manekenka Rouzi Hantington Vajtli sve nas je zadivila u leptir haljini prestižne modne kuće Valentino, koja joj stoji kao salivena.

Zgodna lepotica, inače dugogodišnja supruga glumca Džejsona Statama, uputila se na jednu proslavu u Londonu, kada su je sačekali fotoreporteri, a s razlogom je bila u centru pažnje tokom večeri.

Umesto grudnjaka, na njenim grudima je prelepo skrojen svetlucavi leptir koji daje neverovatnu dozu elegancije haljini golih leđa koju je Rouzi upotpunila crnim klasičnim cipelama i pismo tašnom. prenosi Super žena. 

 

@najzena.rs Stvaranje istorije na sinoćnoj reviji mode u Parizu! ⭐ Manekenka Bela Hadid je, definitivno, ostavila najveći pečat na Pariskoj nedelji mode! Naime, bila je deo jednog od najspektakularnijih događaja na modnoj pisti u gradu svetlosti ikada‼️ Ova lepotica je imala haljinu "naprskanu" sprejom na njeno telo tokom velikog finala modne revije Coperni. 💃 🎥|@voguefrance #najžena #žena #revija #paris #belahadid ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading