Silvester Stalone otvorio dušu o porodičnoj tragediji: Sina kog je izgubio svi pamte iz hit filma

Olja Jelić Vesti 11.11.2023 13:00 0

Silvester Stalone progovorio je o odnosu sa svojim preminulim sinom Sejdžom sa kojim je glumio u filmu "Rocky V".

Silvester Stalone sa sinom

Profimedia

Legendarni američki glumac Silvester Stalone otvorio je dušu o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu i progovorio o odnosu sa pokojnim sinom Sejdžom u novom Netflixovom dokumentarcu "Sly".

Sejdž je preminuo u 36. godini od posledica koronarne arterijske bolesti u julu 2012. godine, a javnost ga je upoznala kao Roberta, sina Rokija Balboe u filmu Rocky V. iz 1990. godine.

 

 

U dokumentarcu čije je prikazivanje počelo ovih dana, 77-godišnji glumac priča o brojnim detaljima iz privatnog života, rekao je da su nažalost aspekti zapleta radnje u Rockyju V izvučeni iz odnosa između njega i sina u stvarnom životu. Stalone, koji je napisao scenario za film otkrio je odakle je crpeo inspiraciju.

"Pokušavao sam da iskoristim nešto što bih zapravo voleo da sam učinio u stvarnom životu, ali nisam to mogao da učinim. I tako bih često to radio teatralno, magično... Puno toga je istina", priznao je.

 

 

U vreme izlaska filma u novembru 1990. godine, Stalone je bio na vrhuncu svoje karijere, uključujući više filmova u franšizama Rocky i Rambo.

"Nažalost, stavljate stvari ispred svoje porodice. A posledice su prilično radikalne i razorne", priznao je.

U razgovoru za magazin People davne 1996. godine, Sejdž je priznao sličnost odnosa kakvog je imao sa ocem u filmu i u stvarnom životu.

"Kada sam vrištao: 'Nikad nisi provodio vreme sa mnom! Nikad nisi provodio vreme s mojom majkom', to je bila istina. Gledao sam u očevo lice i stvarno to govorio", izjavio je tada.

 

 

Rekao je i da se nakon filma sve promenilo i da se njihov odnos popravio.

"Naučio sam puno stvari i nekoliko smo puta briznuli u plač. Učinili bismo sve jedno za drugo", emotivno je otkrio Sejdž.

U filmu "Sly" prikazane su i snimke sa premijere filma "Rocky V" u kojem Silvester i Sejdž šetaju crvenim tepihom.

"Tako mi je drago što se rodio jer sada mogu da živim kroz tvoje oči. Mislim da je to ono što očevi očekuju od svoje dece. To je produžetak, delić besmrtnosti. Dok god je on živ, moje sećanje će uvek biti živo, da sam učinio nešto dobro. Mislim, nadam se tome", ispričao je glumac tada.

U avgustu 2012. godine Stalone je za Good Morning America rekao da se jako teško nosio s gubitkom sina.

"Vreme će, nadamo se, izlečiti rane, pokušavate proći kroz to, ali to je jednostavno tako. To je realnost života. Mislim da je važno vratiti se i ponovo proživljavati svoj život. U suprotnom, možete da odete u pogrešnom smeru", zaključio je tada.

Zvezda "Tulsa Kinga" otac je i 27-godišnje kćeri Sofije, 25-godišnje Sistine i 21-godišnje Skarlet koje je dobio sa suprugom Dženifer Flavin. Uz njih dobio je i dva sina s prvom suprugom Sašom Čak, Serđoa koji danas ima 44 godine i nažalost preminulog Sejdža.

 

@najzena.rs Poznate dame u raskošnim toaletama 🤩 #najzena #poznati #moda #fypシ #foryou ♬ All Night Long - Marsh

 

 

Komentari (0)
Loading