Nina Seničar priredila je pravu bajku ćerki za četvrti rođendan: Poznata glumica priznala da bi Holivud zamenila salašom u Vojvodini

Slobodanka Ćorić Vesti 09.11.2023 10:59 0

Nina živi u jednom od najluskuznijih naselja u Los Anđelesu u vili od četiri miliona dolara. Ipak, nije kao mnoge tamošnje zvezde i vrlo je posvećena svom domu i porodici.

Nina Seničar

Printscreen/Instagram

Voditeljka i glumica Nina Seničar koja je sve ostavila bez daha vrućim scenama u popularnoj domaćoj seriji, prošle godine izgovorila je sudbonosno "da" izabraniku, inače holuvudskom glumcu, Džeju Eliotu sa kojim je 2019. godine dobila ćerku Normu Grejs Elis. Par živi u jednom od najluskuznijih naselja u Los Anđelesu u vili od četiri miliona dolara. Ipak, Nina nije kao mnoge tamošnje zvezde i vrlo je posvećena svom domu i porodici.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Lepa Nina je sada proslavila ćerkin četvrti rođendan i maloj Nori priredila pravu bajku. Motivi sirene na dekoraciji, roze i plava boja, te kuce od balona mogli su da se vide svuda na fotografijama, dok je Nina pozirala sa ćerkom u zagrljaju.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Nora je na fotkanju krila lice, pa ljubila mamu u obraz i usta, a slike su odmah pokrenule lavinu komentara na Instagramu.

Čestitke povodom rođendana uputili su mnogi poznati, poput glumica Aleksandre Tomić i Jelisavete Orašanin, voditeljki Marije Kilibarde i Nataše Aksentijević, pevačice Ane Stanić i drugih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

 

Nina je jednom prilikom govorila i o preseljenju u Srbiju: "Zašto da ne. Moj san je da se penzionišem na salašu u Vojvodini. Ko zna, možda mi se to i ostvari. Vidite na meni, to je umor, pošto stalno menjam vremensku razliku od 9 sati. Ali imam mnogo energije", dodala je Nina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

 

Komentari (0)
Loading