Pojavila se u javnosti nakon smrti dugogodišnjeg partnera: Sandra Bulok je viđena u šetnji, a fanove je oduševio ovaj detalj

Vesti 07.11.2023 10:17 0

Sandra Bulok ponovno se počela pojavljivati u javnosti nakon tragične smrti svoga partnera Brajana Randala.

Sandra Bulok

Shutterstock

Mnogima omiljena glumica snimljena je dobro raspoložena i nasmejana u šetnji sa svojom ćerkom Lejlom.

Njene najnovije fotografije obradovale su obožavatelje, koji su glumicu žalili nakon smrti partnera s kojim je konačno mislila da je pronašla sreću.

 

 

Podsetimo, ugledni fotograf i bivši model Brajan Randal tri se godine u strogoj tajnosti borio sa miotrofičnom lateralnom sklerozom.

Sandra je Brajana upoznala 2015. godine kada je fotografirao rođendan njenog sina Luisa, a njihov sudbonosni susret dogodio se pet godina nakon njenog razvoda od Džesija Džejmsa

Poslednji su put skupa u javnosti viđeni u julu 2020. godine. Par nije imao zajedničku decu, ali zajedno su odgajali Sandrinu usvojenu decu - sina Luisa i ćerku Lejlu, a Brajan ima i odraslu ćerku Skajlar iz prethodne veze.

Iako su Sandra i Brajan svoju vezu čuvali od očiju javnosti, glumica je 2021. godine ipak ispričala ponešto o njemu, kao i o teškom razvodu kroz koji je prošla.

"Pronašla sam ljubav svog života, imamo dvoje prekrasne dece, to jest troje, tu je i njegova starija ćerka. I to je najbolja stvar koja mi se mogla dogoditi", rekla je tada.

 

 

Komentari (0)
Loading