Ovu glumicu Bred Pit smatra najlepšom na sceni: Nećete očekivati ko je u pitanju

Vesti 07.11.2023 08:25 0

Bred Pit je radio s nekim od najvećih imena Holivuda, ali njegova omiljena glumica i žena koju je okarakterisao kao najlepšu na ekranu nije nužno ime koje biste očekivali, a radi se o Dajani Vist.

Bred Pit

EPA

Pit je svojevremeno glumicu koja je obeležila njujoršku pozorišnu scenu proglasio za svoju omiljenu – opisujući je kao "najlepšu ženu" u poslu.

"Poznajem vrlo malo muškaraca na koje bih se mogao ugledati", rekao je za časopis "Tiger Beat", "Zato cenim starije filmove jer prikazuju čoveka koji se zalaže za svoje principe. Kao Robert Redford. On je prikazao muškarca kakvog su muškarci želeli da budu i kako su žene želele da muškarci budu".

Tvrdio je da najveće zvezde nisu uvek ljudi koji bi bili nazvani "seks simbolima", uprkos tome što je izgled veliki faktor u Holivudu

Govoreći o odnosu lepote i svoje profesije, Pit je objasnio: "Kada vidite osobu, da li se samo koncentrišete na njen izgled? To je samo prvi utisak. Onda postoji neko ko ti ne 'zapadne' odmah za oko, nego razgovaraš s njim i oni postanu najlepša stvar na svetu".

"Reći ću vam ko je moja omiljena glumica: Dajana Vist. I ne biste je nazvali seks simbolom. Dajana Vist je za mene najlepša žena na ekranu", poručio je.

 

 

Dajana Evelin Vist je 75-godišnja američka glumica. Osvojila je dva Oskara za najbolju sporednu glumicu za "Hannah and Her Sisters" iz 1986. i "Bullets over Broadway" iz 1994., jednu nagradu Zlatni globus za "Bullets over Broadway" te nagradu Emi 1997. za najbolju gostujuću glumicu u drami za ulogu u "In Treatment".

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading