"Dobro, dvaput sam joj rekao da me počeška!": Robert De Niro izgubio živce zbog bivše asistentkinje, orila se sudnica na Menhetnu

Olja Jelić Vesti 02.11.2023 15:40 0

U Njujorku je u toku sudski proces u kojem bivša asistentkinja slavnog Roberta De Nira, Grejem Čejs Robinson tuži glumca za rodnu diskriminaciju i traži odštetu od 12 miliona dolara.

Robert De Niro

Profimedia

U Njujorku je u toku sudski proces u kojem bivša asistentkinja slavnog Roberta De Nira, Grejem Čejs Robinson tuži glumca za rodnu diskriminaciju i traži odštetu od 12 miliona dolara.

Kako kaže People, De Niro je tokom suđenja, koje je započelo još pre četiri godine, izgubio živce i na sudu na Menhetnu u jednom trenutku priznao kako je svojoj bivšoj asistentkinji naredio da ga počeše po leđima te ljutito izjavio: "Imate me!", a sada je ta priča dobila nastavak.

Naime, Grejem je optužila glumca za rodnu diskriminaciju dok je radila za njegovu firmu Canal Productions. De Niro je zatim optužio Robinson da je nepropisno trošila novac sa računa firme. Na drugom danu suđenja, glumac je postao zbunjen i besan dok je svedočio kako bi se suprotstavio optužbama da je bivšu asistentkinju godinama izlagao uvredama, neželjenim fizičkim kontaktima i mizoginiji. Na pitanje je li istina da je svojoj bivšoj asistentkinji naredio da ga počeše po leđima, glumac je odgovorio potvrdno.

"Dobro, dvaput sam joj rekao da me počeška! Ulovili ste me! Kažem da su to gluposti. To nikada nije bilo učinjeno sa nepoštovanjem. Sram te bilo, Čejs! Do đavola! Žao mi je", rekao je glasno De Niro, a svi u sudnici su ga gledali u čudu.

Robinson je rekla kako je De Niro tražio od nje da mu pere posteljinu, kupuje autobuske karte za njegovog sina i tvrdi da je bila manje plaćena od muških zaposlenih koji su obavljali sličan posao kao i ona. Stoga ona traži 12 miliona dolara odštete za tešku emotivnu patnju i povredu ugleda.

Sa druge strane, De Niro je optužio Robinson da je iz njegove firme uzela deo novca i stavila na svoj lični račun, a desetine hiljada dolara trošila je na stvari, hranu i putovanje i da je veliki deo svog radnog vremena provodila gledajući Netflix.

Advokati Grejem Čejs Robinson pokušali su da prikažu De Nira kao zahtevnog šefa pa su pustili audiosnimke glumca koji ju je nazvao u nedelju u 6.30 ujutro kako bi od Grejem ražio da mu pošalje šifru za njegov računar. Osim što je De Niro priznao optužbe za češanje leđa, priznao je i da je kasno uveče naredio Robinson da koristi Uber kako bi mu naručila martini iz Nobu sushi loungea.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading