Porodica Lea Mesija blistala je na dodeli Zlatne lopte: Sve oči su bile uprte u trojicu sinova zbog ovog neobičnog detalja

Vesti 31.10.2023 12:13 0

Na dodelu Zlatne lopte Leo Mesi došao je u pratnji supruge Antonele i trojice sinova.

mesi

EPA

Dečaci su na ceremoniji nosili ista odela, a taj detalj je mnoge oduševio. Prelepa Antonela odlučila se za elegantnu crnu haljinu. Dobro raspoložena porodica spremno je pozirala novinarima.

Sinovi Lea Mesija pridružili su se ocu na pozornici tokom preuzimanja nagrade, a neodoljivo su podsećali na njega, što izgledom, što i odećom.

Mesi je osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u sezoni 2022./23. koju dodeljuje "France Football". 

 

 

Inače, Antonela i Mesi upoznali su se kada je on imao samo pet godina, a navodno su "prohodali" u srednjoj školi. Postoje priče da je Leo sa samo devet godina htio da mu ona postane žena te da joj često pisao ljubavna pisma.

Prvog sina Tiaga dobili su 2012. godine, a tri godine kasnije rodio se Mateo. 2018. godine dobili su i trećeg sina Kiru. Venčali su se 2017. godine u rodnom Rosariju u Argentini, a detalje sa svadbe uspeli su zadržati daleko od očiju javnosti. Porodica trenutno živi u SAD-u gde Mesi igra za Inter Majami.

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading