Buduća britanska kraljica Kejt Midlton ponosna je na svoju vitku figuru, a strani mediji saznali su detalje njene ishrane.
Iako ima pri ruci veliko osoblje, uključujući profesionalne kuvare, Kejt uživa u kuvanju sama i pripremanju obroka za svoju porodicu. Pre nekoliko godina, Kejt se našalila da Vilijam „mora da trpi njeno kuvanje“, na šta je on dobacio: „To je razlog zašto sam tako mršav“.
Britanski mediji pišu da je njena ishrana bogata voćem i povrćem, kao i zdravim grickalicama, a pisalo je i da je sledila Dukan dijetu koja se zasniva na ograničavanju ugljenih hidrata i konzumiranju više proteina, povrća i zdravih masti kako bi izgubila višak težine nakon porođaja.
Doručak
Miror piše da Kejt pije smutije ujutru i popodne. Njen smuti se sastoji od kelja, matche, spanaća, romaine salate, korijandera i borovnice.
Ručak
Usred dana, Kejt voli da jede salatu i činiju voća. Ona takođe pokušava da jede hranu koja će biti dobra za njenu kožu, a to su lubenica, goji bobice, gazpačo (španska hladna supa od povrća), tabbouleh (libanska salata od bulgura), ceviče (portugalsko jelo od ribe ili morskih plodova). Kejt već ima savršenu liniju, ali njen cilj je da ima savršeno blistavu kožu“, otkrio je britanskim medijima izvor blizak njoj.
Večera
Kada je u pitanju večera, kraljevska porodica je prilično tradicionalna. Vilijam najviše voli pečenu piletinu, a Kejt kari i supe.
Grickalice
Kejt se, kao i svi, ponekad zasladi, ali umesto da posegne za čokoladom, ima zdraviju alternativu. Mirror piše da voli bobice pomešane u bademovo mleko.