Ne zvučim kao muškarac, a ni kao žena: Šer otkrila da nikada nije volela svoju muziku i glas

Vesti 29.10.2023 11:40 0

Pevačica Šer nedavno je za medije otkrila kako nikada nije obožavala svoje pesme, a ni svoj glas.

Šer

Shutterstock

Naime, ona je u intervjuu za časopis "Paper" otkrila kako voli svoj posao pevačice, ali da je ton njenog glasa čudan.

"Nisam obožavatelj svog glasa, ali volim da pevam. Jednostavno nikad nisam toliko volela svoj glas. Da sam mogla da biram, verovatno bih imala drugačiji glas, ali nisam imala izbora. Imam glas svoje majke", rekla je Šer.

Ona navodi da kako neke suglasnike teže peva jer nekada ne uspe da izgovori određena slova pa ih na kraju takoreći ostavlja otvorene.

"Ne zvučim kao muškarac, ne zvučim kao žena. Ja sam više negde između. Imam čudan način pevanja", nastavila je pop ikona.

Uprkos dugogodišnjoj i uspešnoj karijeri, 77-godišnja pevačica je dodala da nije uvek bila zadovoljna mnogim svojim popularnim pločama. No, legendarna Šer optimistična je u pogledu svog novog albuma "Christmas" koji je snimila s 37-godišnjim partnerom Aleksandrom Edvardsom.

Podsećamo, Šer i Aleksander Edvards otkrili su svoju vezu u novembru prošle godine, a mnogi su se iznenadili njihovim odnosom, budući da je između 40 godina razlike. Neko vreme, mediji su sumnjali da više nisu zajedno, ali oni su negirali glasine nakon što su ih tokom večernjeg izlaska u septembru snimili paparaci.

 

Komentari (0)
Loading