"Izgledate kao da vam je hladno, iako je vruće": Nova linija grudnjaka Kim Kardašijan zbog ovog naišla na podeljena mišljenja

Olja Jelić Vesti 28.10.2023 11:53 0

Novi proizvod brenda Kim Kardašijan brojne je oduševio, ali neke je i razljutio. Obožavatelji su čak mislili da se Kim našalila

Kim Kardašijan

Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan predstavila je novu liniju grudnjaka za svoj brend SKIMS. Reč je o novoj verziji njenog najprodavanijeg grudnjaka, ovaj put sa ugrađenim bradavicama. Kako kaže Kim, napravljen je da bi šokirao.

 

 

- Temperatura Zemlje postaje toplija i toplija. Nivoi mora rastu. Ledenici se smanjuju. Ja nisam naučnik, ali verujem da svako može da koristi i svoje vještine kako bi odradio svoj deo. Zato vam predstavljam potpuno novi grudnjak sa ugrađenim bradavicama tako da, nezavisno od toga koliko je vruće, uvek izgledate kao da vam je hladno - rekla je Kim u izazovnom videu. 

U najavi za novi proizvod Kim je nosila uske helanke i majicu u istoj boji, a ispod nje je nosila upravo svoj novi grudnjak. Tako je "pokazala" svoje bradavice. Pozirala je i samo u grudnjaku i pokazala kako on zapravo izgleda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

 

- Suprotno lednicimia, one ne idu nikud - dodala je Kim.

Mišljenja njenih pratioca su podeljena. Brojni su bili oduševljeni inovacijom.

- Ovo je genijalno i sigurno će se prodavati - glasio je jedan komentar.

Drugi su rekli kako im nije jasno zašto bi napravila takav grudnjak, a neki su ju pitali je li to sve šala. Bilo je i onih koji su ju pohvalili jer će grudnjak pomoći onima kojima je zaista potrebno.

- Žene koje su se borile sa rakom dojke i žele da sebi podignu samopouzdanje će jako ceniti ovo - pisali su.

 

 

Komentari (0)
Loading