Važne odluke donosiće zajedno: Al Paćino i njegova devojka postigli dogovor o starateljstvu

Olja Jelić Vesti 28.10.2023 10:43 0

Glumac Al Paćino i njegova devojka Nur Alfalah postigli su dogovor o starateljstvu nad svojim četveromesečnim sinom Romanom

Al Paćino sa devojkom

Profimedia

Kako saznaju strani mediji, sudski dokumenti koji su objavljeni u četvrtak pokazuju da su Al Paćino i Nur Alfalah postigli dogovor o starateljstvu, rasporedu poseta i izdržavanju deteta, iako pojedinosti tek trebaju biti objavljene.

Takođe glumac je pristao da plati advokata i sudske troškove za Nur, iako je ona podnela zahtev za puno starateljstvo nad njihovim sinom početkom septembra.

Ona želi da glumac ima pravo na neke zajedničko starateljstvo što uključuje takozvano razumno posećivanje, a to mu svakako omogućuje i pravo da odlučuje o važnim odlukama poput zdravstvene zaštite i obrazovanja.

U svemu je uključena i kopija potpisane dobrovoljne izjave o roditeljstvu, koja dokazuje da je Paćino zaista Romanov biološki otac.

Inače, zahtev za  starateljstvo odmah je pokrenuo glasine da se par razišao, ali Paćinov predstavnik potvrdio je u to vreme da su oni još uvijek u romantičnoj vezi.

Nur Alafalah je 6. juna rodila Romana i on je njeno prvo dete, a četvrto dete Al Paćina, koji takođe ima ćerku Džuli sa Janom Tarantom, kao i blizance Oliviju i Antona sa bivšom partnerkom Beverli Di Anđelo.

 

@najzena.rs Ljubav uvek nađe put! 🥰 Sirijac Azam Šeheta (72) i njegova trideset godina mlađa supruga Rahaf su dokaz da je sve moguće kada se iskreno voli i želi. Njena porodica je bila protiv naše veze tako da nisam razmišljao da će se završiti brakom , ali na kraju ljubav pobeđuje - kaže Azam #najzena #ljubav #brak #fyp #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading