Sara Džesika Parker progovorila o starenju: Tvrdi da nikad nije koristila botoks, a ovo je tajna njenog dobrog izgleda

Olja Jelić Vesti 26.10.2023 10:40 0

Glumica Sara Džesika Parker nedavno je za medije govorila o svom izgledu, održavanju forme te starenju.

Sara Džesika Parker

EPA

Glumica Sara Džesika Parker nedavno je za medije govorila o svom izgledu, održavanju forme te starenju.

Naime, 58-godišnja glumica navodi kako je zbunjena što muškarci nikada ne pričaju o starenju, dok se pitanja i tema o starenju često nameću ženama.

Iako je isprobala razne nove tretmane kao što je ultrazvučno zatezanje kože i glikolne pilinge, tvrdi da nikada nije koristila botoks kako bi zategnula svoje lice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

"Ne mogu da govorim u ime drugih ljudi i ne protivim se tome da iko išta radi. To jednostavno nije nešto što ja biram da radim. Takođe, ja sam glumica - moram da pomeram obrve. Predviđeno mi je da delim emocije i komuniciram svojim licem, koje se mora pomerati", objasnila je Sara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

 

Ona ističe kako za negu svog lica ne troši velike sume novca i koristi dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom, a ponekad koristi serum i noćnu kremu. Kada je reč o održavanju forme, Parker je navela kako se ranije bavila baletom, a da sada puno šeta i radije bira stepenice u odnosu na lift.

 

@najzena.rs Šta vi više volite da nosite? Štikle ili ravno? #moda #fashion #žena #najžena #fypシ゚viral #fyf ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading