"Jako je smešno": Hejli pokušala da opravda diskutabilan autfit svoga muža, ima li mu pomoći, procenite sami

Vesti 25.10.2023 10:22 0

Komentar je dala i Hejlina dugogodišnja prijateljica...

Džastin i Hejli

Profimedia

Hejli Boldvin Biber je više nego svesna da ona i Džastin Biber ne usklađuju autfite.

U novoj naslovnoj priči za GQ Hype objavljenoj u utorak, manekenka i osnivačica Rhode-a, pozabavila se onlajn spekulacijama oko neusklađenih modnih kombinacija nje i njenog muža.

„Jako je smešno jer vidim da toliko ljudi priča o tome“, rekla je Hejli. „On možda želi da obuče široki duks na večeru, a ja želelim da obučem usku haljinu samo zato što se tako osećam.

„Ne možemo da budemo u fazonu: ,,Znači, ja ću da nosim ovo, a ti ćeš da nosiš ovo", nastavila je da priča Džastinu i sebi , za koga je rekla da se spremi pre nje.

Jedan od najupečatljivijih primera razlike u stilovima ovog para bio je kada su 28. avgusta izašli da proslave lansiranja Rhode-ovog tretmana za usne sa glazurom od jagode na lokacijama Krispy Kreme na Tajms skveru u Njujorku.

Hejli je bila obučena u crvenu mini haljinu sa odgovarajućim štiklama i elegantnom tašnicom, dok je Džastin nosio sivi duks, sivi šorts, žute krokse i ružičasti kačket. Hejlina dugogodišnja prijateljica, Kelija Moniz, podelila je svoje mišljenje o ovom pitanju.

„Nije bio Džastinov dan. Bio je to Hejlin dan. On je tu da podrži svoju ženu, tačka“, rekla je Moniz za GQ Hype o odeći para tog dana. „Ali on i dalje izgleda kul, tako da mu ne možete zameriti."

Par, koji se verio u julu 2018. i venčao tog septembra, proslavio je petogodišnjicu braka prošlog meseca.

Hejli i Džastin

GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

„Za najdragoceniju, voljenu moju“, napisao je Džastin u čast svoje supruge na Instagramu. "5 godina. Očarala si moje srce. Znam iz dubine duše do kostiju da će ovo putovanje premašiti naša najluđa očekivanja."

Nastavio je: „Dakle, hajde da nastavimo da sanjamo velike snove dušo. Nazdravimo večnosti. Volim te svakim delićem svog bića. SREĆNA 5. GODIŠNJICA!!!”

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading