Jedan se otego, drugi se protego: Arijana Grande na večeri sa novim dragim, a tu su i sveži tračevi o prošlosti pevačice!

Vesti 24.10.2023 11:46 0

Zaljubljeni par na dejtu...

Arijana Grande

B4859 / Avalon / Profimedia

Pošto je pevačica ranije ovog meseca finalizovala svoj razvod od Daltona Gomeza, čini se da sada uživa u pravoj slobodi.

Simpatičan novi par je primećen kako se osmehuje i uživa tokom večere u restoranu na Menhetnu.

 

Podsetimo, Arijana Grande je podnela zahtev za razvod od supruga Daltona Gomeza 18. septembra, dok se Slejter zvanično razveo od supruge Lili Džej 26. jula.

 

Na fotografijama koje je dobio portal TMZ, Arijana Grande i Slejter su "uhvaćeni" tokom emotivnog razgovora, a par je proveo skoro dva sata u zajedničkim trenucima, piše Super žena.

Podsetimo, Arijana Grande je podnela zahtev za razvod od supruga Daltona Gomeza 18. septembra, dok se Slejter zvanično razveo od supruge Lili Džej 26. jula.

Grande je izazvala kontroverzu kada je procurela vest da izlazi sa Slejterom, s obzirom da je glumac tada još uvek bio oženjen, te su mnogi govorili kako mu je rasturila dom. Međutim, neki, poput Tiktokerke Binte, i nisu bili toliko iznenađeni.

 

 

Tiktokerka je naime rekla kako to nije ni najmanje neuobičajeno za pevačicu, s obzirom da je ona tipična devojka iz Boke (Boke Raton na Floridi). Objasnila je da je Arijana Grande učila u istoj školi kao i ona i bila poznata po izjavama poput: ,,Kada dođem na Brodvej..." i ,,Kada postanem poznata...".

Arijana Grande i Itan Slejter

Profimedia

 

 

Ona je takođe rekla da je Grande u njenoj školi stekla reputaciju drske, razmažene devojke i da je imala svakog dečka na kog bi bacila oko, bez obzira da li je bio u vezi ili ne. To je kasnije potvrdila i njena pesma ,,break up with your girlfriend, i’m bored".

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Da li je ok da muškarac pita ženu koliko je partnera imala u prošlosti? #najzena #ljubav #muskozenskiodnosi #anketa #fypシ ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading