Džulija Foks ponovo u smelom izdanju: Kanjeova bivša dubokim dekolteom pomutila pamet svim prisutnima

Olja Jelić Vesti 20.10.2023 11:11 0

Glumica i manekenka Džulija Foks ponovo u smelom izdanju!

Džulija Foks

Profimedia

Glumica i manekenka Džulija Foks poznata po svojim ekstravagantnim modnim izdanjima, važi za damu bez blama. Često golišava privlači pažnju gde god da se pojavi. Iza sebe ima veoma burnu prošlost i svojevremeno je priznala da je postala domino dana na sadomazohističkim zabavama za imućnu klijentelu. 

Manekenka je i ovoga puta pomutila pamet fotografima kada se pojavila isred Bi-Bi-Sijevog studije u Londonu na snimanju filma "Hour Hour", ali ne u velikoj meri kao ranije. Šta više bila je obučena više nego ikad. Za tu priliku nosila je prugastu haljinu sa veoma smelim dekolteom.

Duga haljina podsećala je na odelo iz jednog dela. Savršeno joj je pristaja uz figuru dok je torbicu i štiklice uparila u beloj boji. I ovoga puta, Džulija je morala nešto neobično da istakne kod sebe - u pitanju je torbica skrojena u obliku vaze. Inače u feng šuiji vaza je jak simbol sreće, mira i sklada, prenosi Mondo.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading