Faza medenog meseca je gotova: Brak Bena Afleka i Džej Lo je u krizi, bore se sa teškim odlukama

Olja Jelić Vesti 18.10.2023 17:05 0

Nakon što su poslednjih meseci privlačili pažnju svojim žustrim raspravama u javnosti, mediji su saznali da je brak između Ben Afleka i Dženifer Lopez u krizi.

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Profimedia

Nakon što su poslednjih meseci privlačili pažnju svojim žustrim raspravama u javnosti, mediji su saznali da je brak između Bena Afleka i Dženifer Lopez u krizi.

Problem sa kojim se susreću brojne slavne ličnosti, nije zaobišao ni Afleka i Džej Lo. Kako prenose strani mediji, slavni par se navodno bori sa vrlo teškim odlukama u zajedničkom roditeljstvu, budući da oboje imaju decu iz svojih prvih brakova.

"Faza medenog meseca je gotova. Naravno, oni su i dalje ludo zaljubljeni, ali su pod velikim pritiskom radnih obaveza te u središtu pažnje i spajanja porodica", rekao je izvor za In Touch.

Inače, par je često viđen u javnosti sa svojim članovima porodice, koju čine Benova djeca Violet, Serafina i Samuel i Dženiferina deca, 15-godišnji blizanci Maksiimilijan David Muniz i Ema Maribel Muniz.

No, izvor blizak paru naveo da je Ben u poslednje vreme veoma blizak sa svojom bivšom suprugom Dženifer Garner s kojom ima decu.

"Ben i Dženifer Garner su jako bliski. Zapravo, u poslednje vreme bilo je puno njihovih zajedničkih fotografija na kojima Ben izgleda tako srećno, srećnije nego što inače izgleda kad je sa Dženifer Lopez. Ona ne misli da Ben želi bivšu nazad, ali koja žena ne bi bila malo ljubomorna", dodao je izvor.

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading