Ovo joj nije trebalo: Slavna Hurem više ne liči na sebe, estetske korekcije je potpuno izobličile

Olja Jelić Vesti 17.10.2023 17:54 0

Slavna Hurem se našla na meti kritika zbog svog izgleda

Merjem Uzerli

EPA

Merjem Uzerli koju publika pamti po glumi u seriji "Sulejman Veličanstveni" sredinom avgusta ove godine napunila je 40 godina. Od kad ju je publika zavolela zbog uloge crvenokose sultanije, rado se prate njene aktivnosti, a njeni fanovi u njoj više ne prepoznaju lepu Hurem.

Merjem Uzerli slovi za jednu od najlepših evropskih glumica. Kažu da ova dama pleni posebnom harizmom i vrstom lepote, drugačijom od onakve danas srećemo na svakom koraku.

 

 

Ali već neko vrijeme je na meti kritika zbog plastičnih i estetskih korekcija kojima se, navodno podvrgla poslednjih godina. Na poslednjim fotografijama, koje je objavila na svom Instagramu pokazala je kako je pratila košarkašku utakmicu, a mogao se primetiti i njen nov izgled.

 

 

 

Slavna Hurem za tu priliku nosila dugu pletenicu zbog koje je podigla kosu sa lica, pa su estetske korekcije u potpunosti došle do izražaja. Zbog kosih očiju i zategnutog lica mnogima deluje neprepoznatljivo.

Merjem Uzerli

Printscreen/Instagram

 

 

Njen novi imidž zaradio je brojne kritike. Mnogi smatraju da je izgubila granicu u ulepšavanju. Zameraju joj povećanje usana i preterano naglašavanje jagodica na licu. Glumica nikad nije javno priznala da je bilo što radila na svom izgledu.

 

@najzena.rs Pitali smo veštačku inteligenciju ko su najlepše žene u Srbiji 🙂 Jedno ime baš i nismo očekivali, a nas zanima da li se vi slažete sa izborom? 🙂 #najžena #žena #veštačkainteligencija #srbija #fypシ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading