Ne mari za novac, dizajnersku odeću, skupe automobile: Ovo nije beskućnik, već čovek koji ima stotine miliona dolara

Slobodanka Ćorić Vesti 13.10.2023 11:30 1

Fotografije su brzo kružile svetom, a u odbranu glumca odmah je stala njegova brojna armija obožavalaca, navodeći da je njegova skromnost najveća vrlina i da je to njegov način života

kijanu rivs

Printscreen/Facebook

Kijanu Rivs je sedeo ispred kluba uoči koncerta sa svojom grupom "Dogstar", sa kojom je trenutno na turneji, a s obzirom na to da je pustio bradu, kao i da je bio u odeći koja ni na koji način nije odavala utisak da je u pitanju svetski poznati glumac, sa milionima na računu, mnogi su pomislili da je beskućnik.

Fotografije su brzo kružile svetom, a u odbranu glumca odmah je stala njegova brojna armija obožavalaca, navodeći da je njegova skromnost najveća vrlina i da je to njegov način života.

kijanu rivs

Printscreen/Facebook

 

Poznato je da glumac ne mari za novac, dizajnersku odeću ili skupe automobile. Nije retkost da ga nađete kako sedi pored beskućnika, deli obrok, pije i razgovara sa njima.

Pored toga, glumac je donirao neverovatnih 70 odsto svoje zarade od prvog filma "Matriks" za finansiranje istraživanja leukemije, nakon što se njegova sestra Kim borila sa ovom razornom bolešću 10 godina.
Pored toga, poznati glumac je od tada osnovao dobrotvornu organizaciju za pomoć onima koji se bore protiv raka.

"Imam privatnu fondaciju koja postoji već pet ili šest godina, pomaže u raznim dečijim bolestima i istraživanju raka. Ne volim da vezujem svoje ime uz to, samo puštam fondaciju da radi ono što radi i pomaže onima kojima je to potrebno...", rekao je Kijanu Rivs za "Ladies Home Journal".
 

 

Komentari (1)
Loading
kulijana
14.10.2023 16:39

kulira, bas ga briga! super mi je!