Sećate li se Viktorije iz "Američke pite"? Glumica je potpuno neprepoznatljiva i zabrinjava gotovo anoreksičnim izgledom

Anđela Jovanović Vesti 12.10.2023 16:45 0

Tara Rid, glumica zapamćena po ulozi u Filmu Američka pita gdeje tumačila Viktoriju Latum. pojavila se na Veganskoj nedelji mode u Los Anđelesu i zabrinula sve svojim izgledom.

tara

Shutterstock

Spomenuti događaj organizovan je u "California Market Centru" u Los Anđelesu, a 47-godišnja glumica pojavila se u ljubičasto-beloj odevnoj kombinaciji.

Nosila je zgužvanu ljubičastu maksi suknju te beli korset s prozirnim topom izvezenim ljubičastim nitima.

Kosu je nosila pokupljenu u niski rep prebačen sa strane, a tokom ovog pojavljivanja još jednom je u fokusu bila njena zabrinjavajuće vitka figura.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Reid (@tarareid)

 

 

Naime, glumicu poslednjih nekoliko godina kritikuju zbog skoro anoreksičnog izgleda, a Rid je svojevremeno na to odgovorila da ima brz metabolizam.

"Imam brz metabolizam. Svako ko ima brz metabolizam razume da je nemoguće dobiti na težini. Sve što radim je to da jedem. Svima koji su napisali nešto lepo i zauzeli se za mene - volim vas! Nastavite da širite tu ljubav, to je jedina stvar koja će spasiti ovaj svet", rekla je svojevremeno.

Takođe, prethodno je govorila o svojim poteškoćama u pokušaju da se ugoji.

 

@najzena.rs Njen autfit košta 1000e‼️😱 Koliko je koštao tvoj današnji autfit? Piši nam u komentarima 👇🏻 #najžena #žena #fypシ #fyp #srbija #outfit #outfitideas #outfitinspiration #fashion #moda ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading