Nikolina Pišek se pohvalila da je stala u farmerke od pre 20 godina: Ali jedan detalj nije uspela da sakrije

Slobodanka Ćorić Vesti 08.10.2023 09:41 0

Lepa voditeljka nosila je i grudnjak koji je dodatno istakao njeno dobro izvežbano telo

printscreen

Alo

Nikolina Pišek je na društvenim mrežama prikupila komplimente za svoj izgled nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira u farmerkama od 20 godina. Ali jedan detalj privukao je pažnju njenih pratilaca. Lepa voditeljka nosila je i grudnjak koji je dodatno istakao njeno dobro izvežbano telo. „Lepa žena“, „Kao vino“, „Kako si lepa“, usledili su komplimenti.

Ali neki pratioci su sumnjali da je trudna. „Ovako se žene drže za stomak kada su trudne“, „Kakav je to stomak?“, „Hoćeš li da nam kažeš nešto?“, pitali su je. Ona se još nije oglasila o ovim komentarima. Podsećamo, Nikolina se nedavno požalila da ju je nepoznata žena verbalno napala na ulici u Zagrebu.

 

 

„Draga gospođa stane tik pored mene, blokira saobraćaj i počne da mi govori da ne mogu da dođem iz Beograda i da ovde kao tamo mašem puškom?! Pogledam okolo da li mi se obraća. Ona upire prstom u to i insistira - ti! Znam ko si ti! Pitam je 'Ko si ti, jesi li ti komunalno obezbeđenje?', izjavila je.

Ona je dodala da je došlo do zastoja u saobraćaju jer je „gospođa u naletu pravednog besa blokirala saobraćaj i izazvala gužvu“ i da su ljudi trubili i protestovali.

"Shvatam da ne mogu pristojno da okončam agoniju jer je hijena namirisala plen i šaljem damu tamo gde sunce nikad ne sija. Nikad", najavila je ona.

 

 

Komentari (0)
Loading