Britanski pevač iskopao sebi grob: "Mnogi mi govore da je to morbidno i čudno"

Anđela Jovanović Vesti 06.10.2023 13:18 0

Britanski kantatautor i tekstopisac Ed Širan rekao je u intervjuu da je sebi iskopao grob na svom imanju uprkos tome što to drugima deluje morbidno.

ed širan

Foto: AP

Pevača su u intervjuu upitali da li je istina da je sebi izgradio grobnicu na šta je Ed odgovorio: "Ne bih rekao da je grobnica". Pojasnio je da je na svom imanju zapravo izgradio kapelu u kojoj može oplakivati drage ljude koji su preminuli.

Širan je napomenuo da je shvatio da želi da bude sahranjen tu kada je video kako je bilo lepo kada se kapela gradila. Dodao je da želi mesto gde bi njegova deca mogla otići i prisetiti se oca.

"To je rupa koja je iskopana u zemlji s malo kamena preko nje, pa kad god dođe dan i ja umrem, tu ću ići", objasnio je pevač.

Rekao je i kako drugi misle da je to "stvarno čudno i stvarno morbidno", kao i da je doživio da mu prijatelji umru iznenada, a da drugi ne znaju šta da rade.

"Niz događaja je promenio moj život, moje mentalno zdravlje i na kraju način na koji sam gledao na muziku i umetnost. Pisanje pesama je moja terapija. Pomaže mi da shvatim svoja osjećanja. Pisao sam bez razmišljanja o tome kakve će pesme biti, samo sam napisao šta god je ispalo. I za nešto više od sedam dana, deceniju vriedan rad zamijenio sam svojim najdubljim i najmračnijim mislima", ispričao je o radu na albumu "Substract".

Otkrio je kako je ubrzo po završetku albuma njegovoj trudnoj supruzi rečeno da ima tumor, i da nema puta za lečenje do nakon porođaja. Takođe, govorio je o depresiji i anksioznosti nakon što je izgubio najboljeg prijatelja.

 

Komentari (0)
Loading