Nije samo od teretane: Važi za najboljeg frajera na estradi, Saša Kovačević otkrio kako održava liniju bez grama sala

Slobodanka Ćorić Vesti 04.10.2023 11:27 1

Kako je jednom prilikom ispričao, ima dana kada su mu "oči gladne", pa bi pojeo nešto slatko, ali se u tim trenucima kontroliše i ne odstupa od pravila koje je sebi nametnuo

saša kovačević

Printscreen/Instagram

Saša Kovačević (38) važi za jednog od najzgodnijih pevača sa naše muzičke scene. I kada je bio mlađi, ali i sada, žene su prosto "ludele" za njim. Prelep glas, izvajano telo i široki osmeh - epiteti su koji ga krase.

On godinama brine o svom fizičkog izgledu, redovno trenira i posećuje teretane, ali i vodi računa o ishrani. Pevač najčešće jede ribu, piletinu i govedinu. Pije vodu, limunadu i belo vino kada je na nastupima.

 

 

Od ugljenih hidrata konzumira pirinač i krompir. Na Sašinom meniju je raznovrsno povrće i odabrano voće.
Saša trenira pet do šest puta nedeljno u zavisnosti od poslovnih obaveza i putovanja.

Kako je jednom prilikom ispričao, ima dana kada su mu "oči gladne", pa bi pojeo nešto slatko, ali se u tim trenucima kontroliše i ne odstupa od pravila koje je sebi nametnuo.

 

 

Pevač je jednom prilikom dao i savet onima koji bi da smršaju:

"Najbitnija je disciplina. Neki ljudi nisu karakterno jaki, pa se nakon mesec dana zdrave ishrane vrate starim navikama, jer ne mogu da izdrže. Ali, ne smeju da odustaju od zdravog načina života. Ni meni nije bilo lako, ali kada uđeš u štos vrlo brzo se vide rezultati. Sada sve oko sebe savetujem, čak i moja devojka sad redovno trenira sa mnom".

Ovo je dnevni jelovnik Saše Kovačevića:

Doručak: 8 do 10 jaja (1 do 2 žumanca, ostalo samo belanca) ili tunjevina, 2 do 3 parčeta tostiranog tonus hleba i salata

Ručak: piletina, ćuretina ili biftek, bareni pirinč i salata
Večera: Riba

 

 

Komentari (1)
Loading
Ivan
04.10.2023 12:46

Najbolji. Verovatno ga zato žene varaju a on svako malo ima zdravstvene probleme