Niko joj ne bi dao 48 godina: Eva Longorija na plaži u mini bikiniju, svi su gledali samo u nju

Jelena Vukelić Vesti 04.10.2023 11:42 0

Eva Longoria (48) uživala je na plaži u Marbelji i pokazala je svoju zavidnu figuru u roze bikiniju.

Eva Longorija

Profimedia

Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju, kosu je vezala u visoku punđu, a od sunca se zaštitila crnim sunčanim naočarima.

 

 

Nekoliko dana pre ovog odmora, Eva Longorija  je nosila sjajnu haljinu dok je bila domaćin zvezdama na svojoj godišnjoj gala svečanosti The Global Gift Foundation. Ovo je bilo 11. izdanje ove blistave zabave u saradnji sa neprofitnom organizacijom, a održano je tokom Pariške Nedelje mode u hotelu Four Seasons Hotel George V.

The Global Gift Foundation je neprofitna organizacija sa ciljem da "sakupi sredstva za borbu protiv siromaštva i gladi, osiguravajući da naši najugroženiji ne moraju boriti se da stave hranu na sto, obezbedi pristup zdravstvenoj zaštiti, tretmanima i terapijama za spasavanje života; pruži sklonište, odeću i zaštiti pravo na obrazovanje", kako stoji na njihovoj zvaničnoj stranici.

U međuvremenu, Eva je takođe objavila svoj prvi režiserski debi "Flaming Hot", koji se temelji na memoarima Richarda Montaneza, koji je dugo vremena bio poznat kao izumitelj Flamin' Hot Cheetosa.

Komentari (0)
Loading