Cvetna haljina sa raskošnim naborima: Dženifer Lopez u stajlingu dostojnom dive, oduševila sve prisutne

Olja Jelić Vesti 03.10.2023 18:38 0

Dženifer Lopez iznenadila je publiku na 5. 'Daytime Beauty Awards' u Holivudu. Njen izlazak na pozornicu izazvao je glasan aplauz, a svojim stajlingom je oduševila sve prisutne.

Dženifer Lopez

Profimedia

Dženifer Lopez pojavila se na 5. 'Daytime Beauty Awards' u kompleksu Taglyan u Holivudu i pokazala stajling o kojem će se pričati još dugo. Iako smo navikli na senzacionalna pojavljivanja ambiciozne pevačice i glumice, i ovaj je put opravdala svoju titulu dive i zablistala.

Latino diva obukla je elegantnu belu haljinu obogaćenu ručno oslikanim cvetnim dezenom. Pažnju je privukao i model sa dubokim V izrezom i T na leđima u kombinaciji sa raskošnom suknjom koja je obogaćena upečatljivim naborima. 

Efektnu ženstvenu haljinu kombinirala je s ružičastim Femme LA 'Donatella Mules' sandalama s nekoliko kaiševa i sa torbicom je iste boje.

Osim toga, efektnom izdanju pridodala je i zalizana kosa u punđu i majkap sa crvenim ružem koji se uklopio u boje na haljini i dao dozu glamura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

Dženifer je na dodelu nagrada stigla kako bi svojoj dugogodišnjoj trenerki fitnesa Trejsi Anderson uručila nagradu, a u govoru joj je posvetila i nekoliko lepih reči: 'Trejsi Anderson ističe se kao originalna  kreatorka čije metode i predanost njenom umeću je drže na vrhu njene igre', rekla je Lopez u svom govoru posvećenoj treneriki s kojom sarađuje godinama.

Komentari (0)
Loading