Kim Kardašijan prevazišla samu sebe: Pozirala u brusu od dijamanata i zapalila Instagram

Olja Jelić Vesti 03.10.2023 17:05 0

Kim Kardašijan je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima pozira u Gucci brushalter vrednom 18 hiljada dolara, koji je jedva prekrio njene grudi.

Kim Kardašijan

Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima pozira u Gucci brushalter vrednom 18 hiljada dolara, koji je jedva prekrio njene grudi.

Ovaj dijamantski brushalter je 2019. godine bio deo revije spomenutog brenda, a dizajnirao ga je Alesandro Mišel. Osim njega, nosila je i svilene pantalone od 1.650 dolara te ogrtač od 3.600 dolara.

 

 

"Sve je Gucci", navela je u opisu, a zbog ovo izdanja je na Instagramu prikupila brojne komplimente.

Ona je nedavno u svilenoj haljini kojom je naglasila bujni dekolte privlačila poglede na Nedelja moda u Parizu. Srdačno se pozdravila s Dejvidom Bekamom, koji je sa ostatkom porodice stigao kako bi podržao suprugu.

Ono što je privuklo pažnju jeste to da je Ana Vintur okrenula glavu u drugom smeru kada je Kim prošla pored nje. Sedele su jedna do druge, a Ana je nakon nekog vremena ustala kako bi promenila mesto.

Mnogi smatraju da je ovim potezom jasno dala Kim do znanja da je ne podnosi. Snimak je postao popularan na društvenim mrežama.

 

@najzena.rs Koliko je koštao vaš današnji autfit? 💳 #najzena #moda #autfit #fypシ #outfitideas ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading