U šestoj deceniji grmi: Legendarna Kasandra pohvalila se izvajanim telom na kom joj mogu pozavideti tinejdžerke

Slobodanka Ćorić Vesti 29.09.2023 15:42 0

Venecuelanska glumica, koja je svetsku slavu stekla tumačeći lik Kasandre u istoimenoj latinoameričkoj sapunici, posle više od dvadeset godina od emitovanja popularne serije izgleda bolje nego ikad

kasandra

Printscreen/Instagram

Čuvana telenovela "Kasandra" ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao TV serija na španskom jeziku koja se emitovala u najviše država, čak njih 128. Glavnu ulogu tumačila je Koraima Tores, koja je postala miljenica publike u Srbiji i regionu. Animirala je milione gledalaca, a publika je plakala i smejala se zajedno sa njom.

Koraima Tores se privatno gotovo uopšte ne šminka, a nema ni potrebe jer je i bez toga izuzetno lepa. Koraima, koja sada ima 50 godina, rođena je u Valensiji u Venecueli, 6. juna 1973. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

Najmlađa je od četvero dece u porodici Tores.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

Krajem osamdesetih je počela da se bavi glumom, u sapunicama "Gardenia" i "Alondra".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

Iako je ušla u šestu deceniju, Koraima se može pohvatili savršenim izgledom, a fanovi su oduševljeni njenim izgledom. Figura kao isklesana, pokreti kao u mačke dovoljno govore da se nije mnogo promenila od vremena čuvene "Kasandre".

 

@alo cozy, chic, and ready for the streets 🌃🍂 our seamless luxe terry cuddle coverup is our fall go-to #alo #aloyoga ♬ original sound - nadim sakha

 

Komentari (0)
Loading