Zavoj na ruci i posekotina na nozi: Ples Britni Spirs sa noževima potpuno šokirao javnost

Olja Jelić Vesti 28.09.2023 18:43 0

Britni Spirs nedavno je putem svog Instagram profila podelila snimak na kojem pleše sa noževima tvrdeći da nisu pravi.

Britni Spirs

Printscreen/Instagram

Britni Spirs nedavno je putem svog Instagram profila podelila snimak na kojem pleše sa noževima tvrdeći da nisu pravi.

Međutim, nedugo nakon toga objavila je još jedan snimak na kojem pleše, ali na kojem je nosila zavoj na ruci te imala posekotinu na nozi. Fanovi, ali i mediji sumnjaju da je reč o povredi koja je nastala prilikom plesa s noževima.

"Danas sam se u kuhinji igrala sa noževima. Ne brinite, nisu pravi noževi. Noć veštica je uskoro", napisala je Britni u prvoj objavi.

 

 

Nakon toga usledio je sličan snimak kojeg je snimila u istoj odeći, ali ovaj put bez noževa.

Iako Britni svakodnevno objavljuje zabrinjavajuće snimke, ovaj put je dodatno zabrinula javnost jer nije prvi put da je pop zvezda imala problema sa noževima.

U TMZ- ovom dokumentarcu "Britney Spears: The Price of Freedom" koji je objavljen u maju ove godine navodi se da je pevačica dugo bila fascinirana noževima i da ih čak drži ispod kreveta.

Producent Harvi Levin u dokumentarcu tvrdi da ona živi "u smrtnom strahu" da će neko ući u njen dom usred noći, privezati je za kolica i odvesti na psihijatrijsko odeljenje. 

 

 

 

Čak su upozoravali njenog bivšeg supruga Sema Ašgarija da treba da se plaši odlaska na spavanje ako se ona naljuti. Poručili su mu da spava "s jednim otvorenim okom" jer je Britni navodno sposobna da ga povredi.

Osim toga, njena mlađa sestra Džejmi Lin Spirs je u svojim memoarima "Things I Should Have Said" iz 2022. godine navela da ih je Britni zaključala zajedno u sobu dok je ona vrtila nožem prema njoj. Međutim, Britni je demantovala sestrine izjave.

Komentari (0)
Loading