Stiže dugo očekivani dokumentarac o Dejvidu Bekamu: Tajne i pikantni detalji iz života slavnog sportiste ugloedaće svetlost dana

Olja Jelić Vesti 26.09.2023 18:42 0

Dejvid Bekam svoj će život staviti pod mikroskop u uzbudljivoj i željno iščekivanoj dokumentarnoj seriji "BECKHAM". Serija će se moći gledati na Netflixu od 4. oktobra, a reč je o "nefiltriranoj priči o jednom od najslavnijih i najčešće intervjuisanih sportista svih vremena".

Dejvid i Viktorija Bekam

Profimedia

Dejvid Bekam svoj će život staviti pod mikroskop u uzbudljivoj i željno iščekivanoj dokumentarnoj seriji "BECKHAM". Serija će se emitovati na Netflixu od 4. oktobra, a reč je o "nefiltriranoj priči o jednom od najslavnijih i najčešće intervjuisanih sportista svih vremena".

Slavni bivši fudbaler Dejvid Bekam biće u vrućoj stolici u nadolazećoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji 'BECKHAM'. Govoriće o svom usponu do fudbalske slave, kao i o sledu događaja koji su ga doveli do fenomena britanske pop kulture, što takođe uključuje njegovu medijski jako praćenu vezu s bivšom 'Spice Girl' Viktorijom Bekam, s kojom je je još uvek u srećnom braku i ima četvoro dece.

 

 

Sve tajne života bivšeg profesionalnog fudbalera biće u centru pažnje, kao što se navodi u trejleru koji je objavio Netflix, a najavio ga je kao "nefiltriranu priču o jednom od najslavnijih i najispitivanijih sportista svih vremena".

Trejler otkriva montažu slika i isečaka iz prošlosti sada 48-godišnjaka – od njegovog skromnog detinjstva radničke klase u istočnom Londonu, do njegove goleme motivacije i odlučnosti kada je izašao na fudbalski teren, a kako bi pokazao briljantne veštine koje će ga pretvoriti u sportsku superzvezdu.

Kao i njegova fudbalska karijera, Dejvidova reputacija "sportiste koji izlazi s Posh Spice' takođe je izazvala puno pompe, a modna dizajnerka spomenula je u trejleru da ju je njen tadašnji menadžer nagovarao da zadrži romansu „u tajnosti“, prisiljavajući da se sastaju na parkinzima, za što kaže da „nije bilo tako bezvezno kao što zvuči“.

 

 

Dejvid je takođe rekao da je njegov život postao „nešto drugačiji“, sa slikama koje ga prikazuju na ogromnim plakatima i naslovnicama časopisa, dok isečci prikazuju njega i Viktoriju kako ih okružuju gomile obožavatelja. Takođe se vidi pogled na neke od njegovih najvećih kontroverzi na fudbalskom terenu, a ponosna Viktorija je kasnije izjavila da je „samo nastavio dalje“.

 

 

 

Prateći logline s Netflixa za trailer glasi: 'BECKHAM" je četverodelna dokumentarna serija koju je režirao dobitnik Oskara Fišer Stivens, a producent j dobitnik Oskara Džon Batsek. Kreće 4. oktobra 2023. godine, isključivo na Netflixu. Sadrži mešavinu nikad pre viđenih arhivskih snimaka iz poslednjih četrdeset godina, iskrene trenutke iz današnjih dana i intervjue sa porodicom, prijateljima i ljudima iz sveta fudbala, koji su bili deo njegovog putovanja.

 

 

Dejvid je takođe na svom Instagram profilu podelio trejler, a fanovi su u komentarima pisali da jedva čekaju početak serije.


 
Komentari (0)
Loading