Jelena Đoković uhvaćena u Sarajevu: Prošetala Baščaršijom u trendi jesenjoj kombinaciji

Slobodanka Ćorić Vesti 26.09.2023 06:48 0

Na svom Instagram profilu podelila snimak napisavši: "Pogodite gde smo"

jelena đoković

Printscreen/Instagram

Jelena Đoković je posetu Sarajevu iskoristila da prošeta Baščaršijom pre projekcije filma "Mudrost traume" Gabora Matea.

Na svom Instagram profilu podelila snimak napisavši: "Pogodite gde smo." Supruga najboljeg tenisera sveta odabrala je ležernu kombinaciju koju je iskombinovala sa "trenč" kaputom i torbicom brenda "Luj Viton" koja vredi nešto manje od 2.000 evra.

Projekciju pomenutog filma organizovala je "Novak Đoković Fondacija" u okviru programa "Podrška, ne perfekcija". Biće prikazan i u drugim gradovima širom Balkana, a organizovani su i paneli u kojima će učestvovati i Jelena.

jelena đoković

Printscreen/Instagram

 

U filmu "Mudrosti traume" putujemo zajedno s lekarom, autorom bestselera i dobitnikom "Ordena Kanade" Gaborom Mateom da bismo istražili zašto se zapadno društvo suočava s povećanim brojem psihičkih poremećaja i hroničnih bolesti.

"Gabor Mate je neko od koga možemo puno da naučimo i zaista se radujemo što ćemo s njim obići nekoliko zemalja u regionu i omogućiti svim zainteresovanim ljudima da se upoznaju s njegovim radom. 'Novak Đoković Fondacija' će i u budućnosti nastaviti da bude pokretač važnih društvenih tema u regionu i učinićemo sve da opravdamo poverenje mnogih divnih ljudi koji podržavaju naš rad", rekla je Jelena ranije.

Komentari (0)
Loading