Kajli Džener ne krije novog dragog: Pogledajte gde je "okačila" njegovu sliku!

Vesti 25.09.2023 12:06 0

Ljubav cveta u žiži javnosti...

Kajli

Profimedia

Iako Kajli Džener nije zvanično potvrdila da se zabavlja sa Timotijem Šalameom, pozadina njenog telefona otkrila je javnu tajnu njenog ljubavnog života.

Meksički ELLE je objavio fotografiju slavne milijarderke sa Pradine revije u Milanu prošle nedelje na kojoj je vidljiv ekran njenog telefona. Na ekranu se jasno vidi slika njenog i Timotijevog lica priljubljenih jedno uz drugo:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE MÉXICO (@elle_mexico)

 

Dženerova je podelila video na TiktTok-u u kome se spremala za Pradin događaj. Snimak je sadržao klipove njenih modnih detalja, suknje sa perlama koju je nosila i crnog bodija koji je na kraju odabrala da upari sa njom.

 

 

.

Dženerina iznenađujuća pojava na Pradinoj reviji dogodila se nekoliko dana nakon što je izvor 19-og septembra rekao Entertainment Tonight da se Dženerova oseća veoma sigurno u vezi sa Šalameom nakon šest meseci zabavljanja.

Kada su Dženerova i Šalamet otkrili svoju romansu na Bijonsinom koncertu, osećala se spremnom da izađe u javnost „jer je samopouzdana i sigurna u njihovu vezu“. Izvor je dodao da „ ona oseća kao da može da bude svoja sa njim i to joj se zaista dopada“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

 

„Oni se takođe povezuju na dubokom nivou“, rekao je izvor. „ I Timoti je porodičan čovek, te ih je ta činjenica međusobno povezala. Kajlini prijatelji i porodica misle da je Timoti sjajan i raduju se što je srećna."

TMZ je u sredu objavio snimak u kome je Šalame upitan o Dženerovoj dok je bio na Beverli Hilsu. Ignorisao je sva pitanja, ali je dospeo na naslovnu stranu zbog osmeha koji nije mogao da sakrije nakon pomene njenog imena.

 

Komentari (0)
Loading