Zarađuje milione, a sivu majcu ne skida: Mark Zakerberg svaki dan u njoj ide na posao, a sada je konačno odgovorio i zašto

Jelena Vukelić Vesti 25.09.2023 10:41 0

Osnivač Fejsbuka i multimilijarder Mark Zakerberg otkrio je jednom prilikom zašto svakodnevno nosi jednostavnu sivu majicu na posao.

Mark Cukerberg

Profimedia

Zakerberg, koji je nekada bio jedan od najmlađih milijardera na svetu, očigledno preferira sive majice koje često nosi u javnosti.

Novinari su ga jednom prilikom pitali zašto uvek bira sive majice, iako ima sredstava da nosi šta god poželi. Njegov odgovor je mnoge iznenadio. Naime, Zakerberg je objasnio da njegova nepažnja prema modi omogućava da se bolje koncentriše na svoj poslovni život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

"Želim da pojednostavim svoj život kako bih morao donositi što manje odluka o svemu, osim o tome kako najbolje služiti ovoj zajednici", rekao je, napominjući kako u svom ormaru ima "više istih majica. Imam sreću jer svakog dana mogu da se probudim i služim više od milijardu ljudi", dodao je, otkrivši kako čak i  najjednostavnije odluke, kao što su izbor doručka ili odeće svako jutro, mogu potrošiti nepotrebnu energiju. "Osećam da ne obavljam svoj posao ako deo energije trošim na stvari koje su besmislene ili nebitne", zaključio je Zakerberg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Prema njegovom Instagram profilu, Zakerberg je u međuvremenu počeo eksperimentisati sa različitim modnim kombinacijama, često noseći tamnoplave majice i ponekad i hrabrije stilizovane komade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentari (0)
Loading