Ono kad ti svekrva da dobronameran savet: Evo šta je kraljica Ranija rekla snaji pre venčanja

Slobodanka Ćorić Vesti 24.09.2023 11:47 0

Pre venčanja i pridruživanja jordanskoj kraljevskoj porodici, Ranija je Rajvi dala savet

Ono kad ti svekrva da dobronameran savet: Evo šta je kraljica Ranija rekla snaji pre venčanja

Profimedia

Jordanska princeza Rajva, supruga budućeg jordanskog kralja, princa Huseina, dobila je najbolje moguće savete od svoje, tada još, buduće svekrve pre svog bajkovitog venčanja, a to je otkrila sama kraljica Ranija gostujući u šouu "Today".

Kako je rekla, pre venčanja i pridruživanja jordanskoj kraljevskoj porodici, Ranija je Rajvi dala savet:

"Jedna od prvih stvari koje sam uradila, pre nego što je moj sin javno objavio veridbu, bila je da povučem Rajvu u stranu i kažem joj da treba da shvati da je nikada neće svi u potpunosti prihvatiti. Da će uvek biti ljudi koji će imati nešto protiv tebe, a savet koji sam joj dala je da nikada ne čita komentare".

Voditelju emisije Hoda Kotb kraljica Ranija je rekla:

"Samo ćeš sumnjati u sebe. Negativnosti će uvek biti, i to nije zbog vas, to je zbog osobe koja je nesrećna u svom životu. Nikada ne nosite tuđu nesreću sa sobom, već se fokusirajte na ono što želite da radite. U suprotnom, to će poljuljati vaše samopouzdanje. Iako mislite da to neće uticati na vaš moral, hoće."

Podsetimo, princeza Rajva i sin kraljice Ranije i kralja Abdulaha Drugog, princ Husein, venčali su se u junu u Kraljevskoj palati Zahran, a venčanju su prisustvovali brojni predstavnici evropskih kraljevskih porodica, na čelu sa princom Vilijamom i Kejt Middleton.

 
Komentari (0)
Loading