"Ružno pače" je postalo labud: Madonina ćerka u provokativnom izdanju sve ostavila bez teksta

Olja Jelić Vesti 23.09.2023 18:07 0

Lurdes Leon, ćerka kraljice popa, Madone, stigla je na crveni tepih Vogue Fashion Nighta u Madridu. Iako su se za ovaj događje sve dame posebno sredile, Lurdesino izdanje sve je ostavilo bez teksta.

Lurdes Leon

Profimedia

Lurdes Leon, ćerka kraljice popa, Madone, stigla je na crveni tepih Vogue Fashion Nighta u Madridu. Iako su se za ovaj događje sve dame posebno sredile, Lurdesino izdanje sve je ostavilo bez teksta.

26-godišnjakinja je pred fotografe stigla u uskoj dugoj haljini s dugim rukavima koja je po sebi imala prugice i dezen sa zmijama, ali materijal je bio proziran, te su se ispod njega videle njene gole grudi i zadnjica.

Na njena golišava izdanja u poslednje vreme svi su se navikli, ali odevnom kombinacijom pre ove sve je još više šokirala. Mrežasta haljina koja njeno golo telo gotovo ni najmanje nije sakrila pokrenula je lavinu komentara pre nekoliko dana.

Kao ćerka jedne od najvećih pop zvezda, Lurdes nije mogla nikako da ima normalno detinjstvo i odrastala je pod lupom javnosti, a u medijima su je kao malu često nazivali "ružnim pačetom".

No "pače" je danas postalo "labud", a Lurdes čak uspela da se ostvari i kao model, te je dosad već snimila kampanje za neke od najpoznatijih modnih kuća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

 

Pažnju javnosti privlači i svojim buntovnim ponašanjem, što je još jedna zajednička stvar koju ima s majkom, a često se može videti i s neobrijanim pazusima.

Inače, Lurdes je najstarija od Madonine dece, koja ju je dobila s glumcem Karlosom Leonom. Pevačica ima još ima petoro dece, od kojih je četvoro usvojeno, a sina Roka dobila je s rediteljem Gajem Ričijem.

 

Komentari (0)
Loading