"Starenje je za mene druga reč za život": Glumica En Hatavej se ne stidi da otvoreno priča o svojim godinama

Olja Jelić Vesti 22.09.2023 11:43 0

En Hatavej je podelila iskren odgovor na komentar da izgleda "zaista dobro" za svoje godine te oduševila porukom da je "starenje za nju druga reč za život".

en hatavej

EPA

En Hatavej je podelila iskreni odgovor na primedbu da izgleda "zaista dobro" za svoje godine te oduševila porukom da je "starenje za nju druga reč za život".

Glumica se osvrnula na neke od komentara koje je dobila o svom izgledu tokom intervjua za Today od 18. septembra. Komentarišući to kako je postala slavna u tinejdžerskim godinama, prisetila se i nekih zabluda koje su postojale oko starenja u Holivudu.

"Počela sam da se bavim ovim poslom kada sam imala 17 godina, u sasvim drugačijoj eri", ispričala je istaknuvši percepciju da je postojala imaginarna granica u godinama posle koje se sve menja.

En je podelila iskreno svoju svakodnevnu perspektivu o starenju, nakon što ju je voditeljka pitala kako bi odgovorila na komplimente poput: "Oh, graciozno stariš" ili "izgledaš tako dobro za svoje godine".

 

 

"Ne razmišljam o godinama", rekla je zvezda filma "The Devil Wears Prada", "Za mene je starenje druga reč za život".

Ona je nastavila da objašnjava svoja osećanja zbog ljubaznih komentara fanova na njen izgled, dodajući: "Ako ljudi žele da ti daju kompliment, to je lepo, ali isto tako zanima me šta je izvan tog koncepta".

Tokom intervjua, glumica je takođe izrazila svoje uzbuđenje zbog preuzimanja nove uloge: globalnog ambasadora brenda Shiseido linije za negu kože. Istakla je kako kampanja daje priliku mlađim ženama da prihvate starenje, na načine na koje ona nije stigla tokom svog uspona do slave.

 

Komentari (0)
Loading