Imala je telo boginje, a lice anđela: Poznata manekenka danas je beskućnica, kopa po đubretu, nema zube i kupa se jednom godišnje

Jelena Vukelić Vesti 18.09.2023 11:29 0

Bila je jedna od najlepših žena na svetu, a danas spava na trotoaru

Profimedia

Profimedia

Loni Vilison, nekadašnja supruga Džeremija Džeksona zvezde serije "Baywatch", bila je jedna od najpoželjnijih manekenki u Holivudu, ali danas živi kao beskućnica. Često je možete videti kako na ulicama Los Anđelesa vuče svoje stvari u starim kolicima, spava na trotoarima prekrivena starim krpicama, jede ostatke hrane iz kontejnera kako bi se prehranila, a ovog puta je imala modricu na licu.

Profimedia

Profimedia

 

 

Loni Vilison je nekada bila uspešan model za kupaće kostime i sportsku odeću, ali je sve krenulo nizbrdo kada se 2012. godine udala za Džeremija Džeksona, zvezdu "Baywatcha".

Dve godine kasnije, policija je intervenisala u njihovom domu zbog navodnog porodičnog nasilja. Tada je izjavila da ju je u napadu besa udario i davio, pri čemu su joj slomljena dva rebra, ali Loni nije podnela tužbu protiv supruga. Nakon toga su se odmah razdvojili, a Loni je izjavila za Daily Mail da joj je trebalo više od dva meseca da se oporavi od svega.

 

 

Nakon raskida, počela je da se bori s mentalnim problemima i doživela je nervni slom. To ju je sprečilo da radi, a imala je i finansijskih problema. Zatim je 2016. godine izbačena iz svog stana na zapadnom Holivudu i od tada je beskućnica.

U jednom intervjuu za Daily Mail izjavila je: "Stalno me pljačkaju. Ljudi mi kradu stvari. Zato se trudim da budem prljava kako me ne bi napali. Čini se da mi to pomaže. Čak sam i sama sebi odsekla kosu kako bih izgledala drugačije. Međutim, i dalje su me napadali."

U intervjuu iz 2019. za The Sun rekla je da joj "ide sasvim dobro" i da godinama nije u kontaktu s bivšim suprugom, kao ni s prijateljima.

Pala je u tešku depresiju, završila na ulici i počela da se drogira. Više se ne javlja poznanicima i prijateljima koji joj žele pomoći, te samo preživljava kao zavisnica na ulicama Los Anđelesa.

 

Komentari (0)
Loading