Misterija Melanije Tramp opkolila ceo svet: Na pitanje gde je nestala bivša prva dama, Tramp šokirao odgovorom

Slobodanka Ćorić Vesti 17.09.2023 08:14 0

Čak je i prošle nedelje preleteo avion sa transparentom "Gde je Melanija?" tokom fudbalske utakmice na kojoj je bio prisutan i Donald Tramp. Naravno, to nije prošlo nezapaženo i u javnosti se sve češće postavljalo pitanje „Gde je Melanija?“

Misterija Melanije Tramp opkolila ceo svet: Na pitanje gde je nestala bivša prva dama, Tramp šokirao odgovorom

Shutterstock

Bivši američki predsednik Donald Tramp ne odustaje da se priključi predizbornoj trci i da po drugi put postane republikanski predsednički kandidat. Ono što je mnoge posebno iznenadilo je da nema ni traga ni glasa od Melanije tokom ove kampanje.

Prema njegovim rečima, ceo proces kandidovanja i kampanje je „gadan i tako podo“, ali će mu se, kako kaže, „uskoro“ pridružiti i Melanija. NI Times je pre nekoliko nedelja objavio drugačiju informaciju.

Naime, Melanija Tramp je navodno nekoliko puta tokom predizborne kampanje odbijala da se pridruži svom suprugu.

Čak je i prošle nedelje preleteo avion sa transparentom "Gde je Melanija?" tokom fudbalske utakmice na kojoj je bio prisutan i Donald Tramp. Naravno, to nije prošlo nezapaženo i u javnosti se sve češće postavljalo pitanje „Gde je Melanija?“.

Voditelj „Meet the Press“ Krister Velker postavio je upravo to pitanje bivšem predsedniku u intervjuu ove nedelje.

- Hoćemo li je uskoro videti? upitala. - Da. Uskoro? Da, prilično brzo. Kada je prikladno, ali prilično brzo. Ona je povučena osoba, sjajna osoba, veoma samouverena i mnogo voli našu zemlju. I iskreno, volim da je držim podalje od toga. To je tako gadno i tako podlo, odgovorio je Tramp.

O razlogu zašto Melanija ne želi da se pojavi tokom predizborne kampanje u julu je izvestio i Tajms. Naime, ona je odbila suprugov zahtev da mu se pridruži jer se tokom boravka u Beloj kući oseća izdanom od svojih zaposlenih i prijatelja.

Uprkos njenom odbijanju, izvori bliski Trampovim insistirali su medijima da ona i dalje podržava njegovu kandidaturu, ali privatno, i da veruje da bi on mogao ponovo da se kandiduje za predsednika. Melanija se takođe nije pojavila ni na jednom od nedavnih sudskih ročišta svog supruga.

 
Komentari (0)
Loading