Uslikan sa 13 godina mlađom: Dva meseca od razvoda sa Vergarom, Džo Manganijelo podstaknuo glasine da je zaljubljen

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 17:15 1

Nakon vesti da se razvodi sa Sofijom Vergarom, glumac Džo Manganijelo nedavno je snimljen u društvu s 13 godina mlađom kolegicom Kejtlin O'Konor.

Džo Manganijelo

Shutterstock

Samo dva meseca otkako je podnio zahtev za razvod, fotoreporteri su snimili Džoa Manganijela tokom izlaska iz teretane Gold's Gym u Kaliforniji dok mu je društvo pravila glumica Kejtlin O'Konor. Potom su viđeni kako zajedno odlaze u njegovom automobilu.

Džo je nosio belu majicu bez rukama s natpisom, kratke pantalone i bele patike, dok je Kejtlin nosila plavi top sa dugim rukavima, crne helanke i bele patike. Manganijelo je sve vreme nosio njenu torbu za trening.

 

 

 

Budući da su zajedničkim druženjem podstakli glasine o ljubavnoj vezi, mediji su kontaktirali njihove predstavnike za više informacija, ali još uvek nisu dobili odgovore.

Inače, mediji su 17. jula objavili da se Manganijelo i Vergara razvode nakon sedam godina braka. Oni su u zajedničkoj izjavi za medije tada rekli da su donelu tešku odluku te da se upekoa razvodu još uvek vole i brinu jedno za drugo. Zbog toga su zamolili medije za poštovanje njihove privatnosti dok prolaze fazu razvoda.

Nedugo nakon vesti o njihovom razvodu, Vergara je više puta viđena na putovanjima i u provodu sa prijateljima, a kao jedan od razloga zašto se razvode je navodno i to što ona mnogo pije alkohol.

Komentari (1)
Loading
Ami
16.09.2023 19:16

Imas zenu ko avion- i lijepo i zgodnu i uspjesnu- a sta si ti nasao????? E svaka cast na gluposti