Bela Hadid se vratila modelingu i radi punom parom: Pozirala gola i ćelava za novu kampanju

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 14:32 0

Bela Hadid u novoj kampanji Marca Jacobsa pokazala je ćelavu glavu, a za neke od fotografija iz ovog izdanja pozirala je potpuno gola.

Bela Hadid

EPA

Bela Hadid u novoj kampanji Marca Jacobsa pokazala je ćelavu glavu, a za neke od fotografija iz ovog izdanja pozirala je potpuno gola.

Bela je u novoj Heaven kampanji Marca Jacobsa za kolekciju za jesen 2023. potpuno ćelava. No, neočekivana transformacija kose supermodela nije bila jedini upečatljivi trenutak u futurističkoj kampanji brenda.

 

 

Ona se naizgled "teleportovala" u neku daleku galaksiju, dok je nosila nekoliko naučno-fantastičnih komada.

Na jednoj fotografiji — koju je zabeležio Karlin Džekobs i stilizovala Danijel Emerson, Bela je podsećala na robota veštačke inteligencije sa oklopom i sjajnim srebrnim hromiranim odelom.

"Kolekcija za jesen 2023. odaje počast kultnim i omiljenim Kiki čizmama", naveli su iz modne kuće u izjavi, "predstavljajući Kiki Group, asortiman konfekcije i dodataka."

Na drugoj fotografiji prikazana je kako pozira potpuno gola sa samo skulpturalnom srebrnom manžetnom za uši. Učinivši sliku još zastrašujućom i kao iz horor filma, Bela je imala srebrne pipke koji su joj "rasli" iz kičme.

 

 

Njena transformacija za novu kampanju označavaju trijumfalni povratak manekenstvu nakon što je uzela petomesečnu pauzu kako bi se fokusirala na svoje zdravlje zbog dijagnoze lajmske bolesti.

Komentari (0)
Loading