Princ Hari proslavio 39. rođendan u svom stilu: Pivo, tradicionalna hrana i dobra zabava naišli na negodovanje kraljevske porodice

Olja Jelić Vesti 16.09.2023 11:00 0

Rođendanska žurka koja će ostati upamćena po dobrom provodu i zabavi koja se pamti

Megan Markl i princ Hari

Profimedia

Princ Hari je napunio 39. godina i taj veliki dan proslavio je baš u svom stilu. On je žurku napravio u pivari, gde je uživao sa svojom suprugom Megan Markl.

Njih dvoje su se odlično zabavljali, a kako i ne bi, kad je na meniju bilo alkohola, a strani mediji pišu da se princ dobro opustio. Kako prenose on je popio šest piva, a po odlasku konobaru ostavio dobru napojnicu.

Osim njih dvoje, proslavi je prisustvovalo i desetak Harijevih pomoćnika. Izbor je pao na nemačku pivnicu Šumaher u Diseldorfu, gde je grupa pila lokalno skuvano pivo i jela tradicionalnu hranu.

 

 

Kraljevski odmetnuti princ i njegova grupa zauzeli su dva stola u spojenom restoranu i služio ih je glavni konobar Frenk Vakers, koji je tamo radio skoro četiri decenije.

Vakers je rekao za DailiMail.com da je Hari popio šest malih piva, dok je Markl popila samo jedno.

Oni su uživali u porodičnim jelima poput bečke šnicle, svinjske kolenice, kobasice, pečenja i pire krompira.

Tokom večere, osoblje je princu poklonilo rođendansku tortu od bele čokolade.

- Bili su veoma srećni. On je divan čovek, a oni su bili tako fini - rekao je Vakers. 

Takođe je rekao da ga je Harijev telohranitelj Kris Sančez u šali upozorio da bi „ga ubio ako je pivo loše“.

Ali pretnja je bila u šali, dok je Sančez rado pozirao za fotografije sa nekoliko zaposlenih pored Harija i Markl. Vlasnica restorana Tea Ungerman priznala je da se "naježila" kada je njih dvoje ušlo u njen objekat i rekla da nije mogla da veruje da su tamo.

Za ovu priliku princ Hari je upario farmerke i odgovarajuće cipele, dok je glumica nosila crvenu bluzu na pruge uvučenu u uske bele kapri pantalone uz koje je ponela gole cipele.

Ovakav vid provoda, konzumiranje alkohola u javnosti i ponašanje kojim se na ovakav način privlači pažnja definitivno su nešto što se britanskoj kruni ne bi dopalo. Princ Vilijam ovakav vid zabave u javnosti sigurno ne bi podržao, a mediji pišu i da je Hari bruka za celu britansku porodicu.

 

 

Komentari (0)
Loading