Posle životne borbe, otkriva da predaja za nju nije opcija: Linda Evanđelista se pojavila sa sinom jedincem u istoj modnoj kombinaciji

Olja Jelić Vesti 14.09.2023 12:45 0

Linda Evanđelista vodila je bitku za život i zdravlje, a danas otkriva da predaja za nju nije opcija

Linda Evanđelista

Profimedia

Čuvena manekenka Linda Evanđelista nedavno je otkrila kakvu borbu je vodila s rakom dojke. Iako joj je bolest dijagnostikovana pre 5 godina, ona je tek skoro podelila u intervjuu za "WSJ Magazine" kako je izgledala njena bitka za zdravlje, te i da je prošla kroz dvostruku mastektomiju.

Iako joj je karcinom otkriven u decembru 2018. godine, Linda je sve hrabro držala u sebi, a premda je izjavila da je "jednom nogom u grobu", odlučna je da joj bolest neće slomiti duh, iako je "godinama bežala od ogledala".

Ona se pojavila sa svojim sinom jedincem na događaju u Njujorku, nazvanom Briga o ženama, a nosili su gotovo identične modne kombinacije.

Slavna manekenka koja je obeležila osamdesete i devedesete godine izgledala je kao da je upravo stigla na modnu pistu, u elegantnom crnom odelu i beloj košulji. 

Njen sin Augustin Džejms, kog je dobila u vezi sa Fransoom Anrijem Pinoom, suprugom Salme Hajek, inače vlasnikom fondacije koja je organizovala ovo veče, birao je takođe klasičnu eleganciju.

Mama i sin su bili modno usklađeni u crno-beloj varijanti, a neki detalji su uneli različitost, recimo, on je svoj sako nosio zakopčan, a Linda otkopčan. Svakako, crno odelo s belim detaljima je primer stila bez ijedne mane!

 

Komentari (0)
Loading