Marijana Mićić blista u trudnoći: Nikad nije bila lepša, a njenu haljinu svi komentarišu

Olja Jelić Vesti 12.09.2023 20:24 1

Trudnička haljina Marijane Mićić dopada se svim damama

Marijana Mićić

ATA Images

Kog je kroja trudnička haljina Marijane Mićić, kada joj u poodmakloj trunoći stoji kao salivena,  svi se pitaju. Lepa glumica početkom proleća za javnost je po prvi put priznala da je ponovo u blagoslovenom stanju.

Zapravo, sasvim slučajno na jednom prestoničkom dnevnom događaju ponosno je pokazala stomačić i svima izmamila osmeh na lice.

Marijana Mićić

Printscreen/Instagram

 

Budući da se sve pomenuto zbilo pre više meseci trudnički stomak dramske umetnice znatno je dobio na veličini, zbog čega ama baš nikoga nije iznenadio njen novi izgled, kada se pre par dana ponovo pojavila pred fotoreporterima.

Ono što je zapravo sve šokiralo je trudnička haljina Marijane Mićić, koja je lepoj trudnici, mami već jedene divne devojčice Ane, stajala kao salivena i privukla pažnju svih prisutnih dama. Predivan kroj haljine očigledno je doprineo tome da glumica koja nikada pre nije kuburila sa kilogramima i sad izgleda odlično.

Crna haljina za deveruše – veliko modno da.

 

 

Sečena u struku, umanjila je obim dok su čamac izrez i spuštene rukave, napravili vizuelni balans. Trudnička haljina Marijane Mićić pravo je remek delo, koje hvale čak i modni stručnjaci a dame se raspituju gde bi mogle da je pazare.

Budući da voditeljka, uprkos tome što joj muž Miloš odlično zarađuje, nije neko ko se novcem rasipa niti voli da odvaja velike svote na komade koji će kroz par godina izbledeti i samo praviti gužvu u njenom garderoberu, prepostavlja se da je šoping ona obavila u jedom od TC u gradu, u radnji sa pristupačnim cenama.

 

 

Komentari (1)
Loading
Srbin
13.09.2023 20:50

Sa srećom divna gospodjo!