"Dakle, za sve one ljude koji su pod stresom zbog razvoda, to je dobro": Emili Rajtakovski ima poruku za sve one kojima je pukao brak

Olja Jelić Vesti 08.09.2023 13:40 0

Slavna manekenka Emili Ratajkovski odlučila je da u TikTok videu podeli svoje mišljenje o razvodu

Emili Rajtakovski

Shutterstock

Nakon nedavnih vesti o razvodu glumice Sofi Tarner i pevača Džoa Džonasa, slavna manekenka Emili Ratajkovski odlučila je da u TikTok videu podeli svoje mišljenje.

"Dakle, čini se da se mnoge mlade dame razvode pre 30. Kao neko ko se venčao s 26 godina, i razvedena je nešto više od godinu dana, moram vam reći, mislim da nema ničeg boljeg", počela je i dodala da je život u dvadesetim "kao u rovovima".

 

@emrata

personally i find it chic to be divorced by the age of 30 ♬ original sound - Emrata

 

"Nema ništa bolje nego biti u 30-im, još uvek si zgodna i možda imaš i nešto svog novca. Shvataš šta želiš da radiš sa svojim životom, isprobala si tu bračnu fantaziju i shvatila da možda i nije ono što bi trebalo da bude", nastavila je pa istakla da svi imaju još ceo život pred sobom.

"Dakle, za sve one ljude koji su pod stresom zbog razvoda, to je dobro. Čestitam", zaključila je, a u opisu videa napisala: "Šik je razvesti se do 30. godine."

Podsetimo, manekenka je u septembru prošle godine podnela zahtev za razvod od supruga Sebastijana Bera Meklarda. Bili su u braku četiri godine i zajedno imaju sina Silvestera Apola Bera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Nakon razvoda izjavila je za "Los Angeles Times" kako se nakon razvoda oseća predivno i probuđeno, kao lutka koja je oživela, a iako su je povezivali s nekoliko muškaraca, tvrdi da zbog obaveza i brige oko sina nema vremena za nove ljubavi.

Komentari (0)
Loading