Bivša srpska snajka prošetala Njujorkom bez gaćica: Kada pogledate ovu fotku iz profila, sve će vam biti jasno

Jelena Vukelić Vesti 07.09.2023 19:19 0

Slavna manekenka Adrijana Lima već godinama nosi titulu zaštitnog lica modne kuće Victoria's Secret, a nedavno se ponovno udružila s brendom

Adriana Lima

Profimedia

Adrijana Lima je trenutno prisutna na mnogim mestima. Nakon nedavnih pojava na dve filmske premijere tokom 80. Filmskog festivala u Veneciji, stigla je u Njujork, a sinoć je u Velikoj jabuci nosila haljinu koja na prvi pogled izgleda elegantno, ali samo iz određenog ugla.

Haljina s tankim bretele je zapravo kombinacija zlatnih šljokica i tila koji krasi odevni komad sa strane, a upravo je slika iz profila razotkrila da Adrijana Lima nije nosila donji veš. Sličan modni izbor predstavila je i na Festivalu u Veneciji.

 

 

Adrijana Lima je godinama bila poznata po svojim izazovnim kostimima na revijama za kontroverzni brend, koji je često kritikovan zbog optužbi za seksualno zlostavljanje manekenki i diskriminaciju modela različitih građa. Njena zavodljiva haljina sinoć je jasno stavila do znanja da je slavna Brazilka posvećena povratku u formu nakon trudnoće, iako je, nažalost, kritike ne zaobilaze.

Osim toga, Adrijana Lima je promenila frizuru u poređenju s njenim poslednjim pojavljivanjem u Veneciji, a duga puštena kosa je postala jedan od njenih omiljenih trendova u poslednje vreme.

Njeno sinoćnje modno izdanje, iako provokativno, zadržalo je određenu dozu stila. Kako vi ocenjujete njen izbor?

Podsetimo, Adrijana Lima ima sina Sajana s francuskim producentom Andreom Lemerom, dok je iz braka s poznatim košarkašem Markom Jarićem dobila ćerke Sijenu i Valentinu.

Brend Victoria's Secret planira da se vrati svojim godišnjim revijama krajem ove godine, a na pisti ćemo videti manekenke različitih građa, što predstavlja njihov napor da se distanciraju od kontroverzne prošlosti ovog brenda.

Komentari (0)
Loading