Sanja Marinković održala modnu lekciju: Glamurozna haljina stoji joj kao salivena, a u njenu torbu su svi gledali

Olja Jelić Vesti 06.09.2023 18:38 0

Voditeljka zablistala na jednom prestoničkom događaju.

Sanja Marinković

ATA Images

Sanja Marinković pribiližila se jubilarnom rođendanu, a mnogi se već godinama pitaju šta je tajna njene vitke figure i mladalačkog izgleda. Iza svega stoji redovna fizička aktivnost, zdrava ishrana i pravila nega lica i tela.

"Redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela pokušavam da se negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila.

 

 

Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću. Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate", rekla je Sanja jednom prilikom za "Hello", te dodala da koristi preparate koji imaju antiejdž efekat i intenzivno hidriraju kožu.

Takođe, Sanja znalački ume da odabere garderobu koja joj pristaje, pa tako često nosi haljine. Na jednom prestoničkom događaju se pojavila u maloj crnoj haljini koja je pravi modni klasik.

Iskombinovala ju je sa sandalama boje rubina i belom bisernom torbicom koju obožava.

 

Komentari (0)
Loading