"Sama razvijam testo": Ivana Dudić otvoreno o svojoj ishrani, jednu namirnicu nikad ne jede

Olja Jelić Vesti 01.09.2023 14:40 0

Glumica Ivana Dudić pre nekoliko godina iz ishrane je izbacila meso, pa kad nedeljom odlazi kod mame na porodični ručak na meniju je vegetarijanska hrana.

Ivana Dudić

ATA Images

Glumica Ivana Dudić pre nekoliko godina iz ishrane je izbacila meso, pa kad nedeljom odlazi kod mame na porodični ručak na meniju je vegetarijanska hrana.

"Pošto ja ne jedem meso, mama se prilagodila meni i mojim potrebama. Ona je vrsna kuvarica, odlično se snalazi u kuhinji", počela je priču glumica za emisiju "Exkluziv".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

Budući da često putuje, Ivana voli da u različitim zemljama isprobava nacionalna jela, iako joj nije uvek lako da pronađe idealan obrok.

"Ograničena sam jer samo meso ne jedem, a obično su te neke tradicionalne kuhinje bazirane na mesu. Ali ja iskopam nešto, neke humuse, neke leblebije, nešto tog tipa, morske plodove, paste i tako to", ispričala je Ivana, koja obožava da kuva i odlično se snalazi u kuhinji, a omiljena jela su joj italijanska.

"Ekspert sam za sve što se tiče italijanske kuhinje. Mnogo volim testeninu i sve što napravim, radim to sa mnogo ljubavi. Užitak mi je da napravim neku dobru, sočnu pastu, ili kanelone, ili picu, pošto sama razvijam testo", ponosna je mlada dramska umetnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

 

Kada joj prijatelji dolaze na večeru, tada su svi angažovani u kuhinji, dok je na porodičnim okupljanjima situacija drugačija.

"Kada pozovem ekipu na večeru tada svi spremamo, nema izuzetaka. A kada pozovem roditelje, rođake, rodbinu, onda ja sve kuvam, spremim, lepo dekorišem, volim dekoraciju. Više volim da kuvam, nego da jedem. Volim i da pojedem, volim da probam nešto ukusno, ali ne jedem radi užitka nego da bih preživela", kroz smeh je zaključila za pomenutu emisiju.

Komentari (0)
Loading