"Prihvatiću starenje, ali nastavljam da se borim": Hale Beri se ne stidi svojih godina

Olja Jelić Vesti 01.09.2023 12:05 0

"Prihvatiću to starenje i nastaviti da uzimam suplemente"

Hale Beri

Shutterstock

Hale Beri ne dozvoljava da je definiše glupa mala brojka. U stvari, glumica kaže da iako je prihvatila činjenicu da stari, nije prestala da se bori. 

„Da vam kažem, ja starim“, rekla je slavna glumica. „Ali nastavljam da se borim“.  A deo te borbe je uzimanje dnevnih suplemenata, dodala je glumica. „Prihvatiću to starenje i nastaviti da uzimam suplemente“, nastavila je pre nego što je objasnila da se uključila u kampanju kompanije čije proizvode obožava. „Toliko mi se dopadaju njihovi prozvodi da sam poželela da budem deo cele priče“, izjavila je Hale Beri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

 

Na drugom mestu u videu, Hale Beri je razgovarala o svojoj dugogodišnjoj borbi sa dijabetesom tipa jedan i kako su joj probiotici pomogli da „metaboliše hranu.“ Takođe uzima multivitamine da obezbedi „kalcijum za  kosti“ kada „idem tim životnim putem.“ „Šećer mi je bolji, pa da ostanem zdrava“, rekla je. „Tako se borim protiv toga 2023. godine“. „Ja sam kao neka apoteka“, našalila se glumica. „Mislim da mi je to, zapravo, pomoglo tokom godina. Zbog te bolesti sam zapravo postala zdravija od mnogih ljudi koje zapravo poznajem, jer sam oduvek veoma vodila računa o zdravlju.“

Ovo nije prvi put da je Hale Beri bila iskrena o starenju. U stvari, novopečena 57-godišnjakinja je nedavno govorila za Women’s Health o prihvatanju svoje „ženstvenosti“. „Sada sam najbolja. Imam najviše da ponudim. Konačno shvatam da je ono što imam da kažem vredno, čak i ako se niko drugi ne slaže.“

U video delu priloga, glumica izjavila je da se nada da će druge žene prestati da osećaju društveni pritisak da „imaju decu do određene godine“. „Ako ste u srednjim 30-im, nemojte biti zaglibljeni idejom da morate da imate decu do određene godine. Ti odlučuješ. A ako želite da imate decu, ne morate da budete definisani onim starim ideologijama da je to ono što žene ‘moraju’ da rade“, nastavila je glumica.

„Radite to samo ako želite jer se odričete mnogo toga da biste odgajali drugi život.  A možda i nisi žena koja to želi. Bez osećaja krivice, bez srama, bez osude“.

Komentari (0)
Loading