"Zašto devojčica od 11 godina nosi top?": Džesika Simpson na meti kritika zbog ćerke

Olja Jelić Vesti 30.08.2023 17:05 0

Glumica i pevačica Džesika Simpson našla se na meti kritika fanova zbog fotografije sa ćerkom

Džesika Simpson

Printscreen/Instagram

Naime, Džesika Simpson je nedavno na svom Instagram profilu podelila dve fotografije i snimak sa svojom 11-godišnjom kćerkom Maksvel, ali zbog topa kojeg je nosila njena ćerka, zvezda je dobila brojne kritike.

"Dovedite svoju Barbi na posao", napisala je pevačica ispod objave.

 

 

Džesika je nosila ružičastu mini haljinu i torbu dok je njena ćerka bila nosila dugu džins suknju i kratki top, koji je također bio od džinsa. Međutim, njenim pratiocima nije se svidelo što Makvel nosi kratki top te su joj poručili da to nije primereno za njen uzrast.

“Zar ona nema 11 godina?", "Prestanite da seksualizujete svoju devojčicu", "Zašto devojčica od 11 godina nosi top", "Tužno je kada osobe s mentalnom bolešću to namerno prenose na svoje dete", "Nisi trebala ovo objaviti", "Prezauzeta je pokušavajući biti najbolja prijateljica svojoj maloletnoj ćerki umesto da bude odgovoran roditelj", bili su samo neki od komentara.

Inače, Džesika je nedavno bila na meti kritika i zbog svog izgleda. Sumnjalo se da ona pije kontroverzni lek za mršavljenje, budući da je izgubila 45 kilograma. No, prošle godine ona je odbacila glasine rekavši kako joj je nutricionista pomogao u promeni ishrane.

 

 

 

Zajedno sa suprugom Erikom Džonsonom. osim Maksvel ima sina Ajsa Knutea i ćerku Birdi Mej.

Komentari (0)
Loading