Voditeljka Sanja Kužet važi za jednu od najzgodnijih žena: Ova ishrana je tajna njene zanosne figure

Olja Jelić Vesti 25.08.2023 12:10 0

Magična formula za vitak stas ne postoji, već samo zdrave navike koje pomažu da ostanemo u top formi

Sanja Kužet

Printscreen/Instagram

Voditeljka Sanja Kužet godinama važi za jednu od najlepših i najzgodnijih dama na domaćoj javnoj sceni. Uprkos tome što je majka, domaćica i zaposlena žena ona uspeva da izgleda fenomenalno.

O privatnom životu retko govori u javnosti, a mnogi su znatiželjni kada je u pitanju njena vitka linija. Ona samo ponekad podeli sa pratiocima svoju rutinu, pa zahvaljujući tome možemo da vidimo da je veoma fizički aktivna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Osim vežbanja, trčanja i drugih fizičkih aktivnosti Sanja se trudi da vodi računa i o tome šta i kako jede. 

Nedavno je na Instagramu podelila stori u kojem otkriva da za doručak najčešće jede kašu s borovnicama, koja je zdrava, ukusna i što je važno, niskokalorična. 

Sanja je svojevremeno ispričala da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali da je nakon pola godine uspela da se vrati na staru kilažu upravo zahvaljujući ovakvim obrocima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

- Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lepo rasporedi i ne bude toliko primetno - rekla je voditeljka ranije za medije, pa otkrila kako se hrani:

- Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled.

 

Komentari (0)
Loading